نکات مهم اصلاحات حرکتی،جهت جلوگیری از کمردرد، قوز و سایر آسیبها در بارداری
برای جلوگیری از کمر درد و قوز، به سمت جلو حرکت نکنین، (مثل خانم های باردار تو سریالا و فیلما) این کار باعث کمر درد میشود، شانه ها بدید عقب ماهیچه شکم را سفت کنید تا رحم بیاد بالا و از افتادگی رحم هم جلوگیری شود و زمان راه رفتن صاف راه بروید مانند تصویر، اگر دچار کمر درد شدید، به دیوار تکیه دهید کمر خود را بچسبانید به دیوار جوری که گودی کمر پرشود و چندین بار این حرکت را انجام دهید.
زمانی که میخواهید از حالت خوابیده بلند شوید، حتماً به پهلو بچرخید و با کمک دست بنشینید و بلند شوید؛ هیچ وقت مستقیم بلند نشوید زیرا باعث میشود درد در ناحیه ناف ایجاد شود؛ ناف بیش از حد بیرون بزند و دچار فتخ شکمی شوید که در آینده مشکل ایجادم خواهد کرد، برای جلوگیری از فتخ شکمی زمان عطسه، سرفه و دستشویی حتماً شکم خود را با دست بگیرید. (یعنی با دوتا دست شکمتون رو بغل کنید)
مادر باردار نباید مدت زمان طولانی پیاده روی کند، بیست دقیقه پیاده روی به بیست دقیقه استراحت احتیاج دارد تا جنین به سمت پایین کشیده نشود؛ ما بین پیاده روی حتما بنشینید و استراحت کنید، بعد به راه خود ادامه دهید، برای جلوگیری از پایین آمدن جنین زیاد در معرض جاذبه قرار نگیرید.
برای جلوگیری از ورم و واریس پا باید پاها را به مدت طولانی آویزان نگه ندارید، ورزش پا انجام دهید، کفش پاشنه بلند و کف تخت نپوشید،کفش با 3 سانت پاشنه یا لژ مناسب است. از روی هم انداختن پاها و لم دادن روی صندلی جداً خودداری کنید، باعث سخت شدن زایمان طبیعی میشود.
زمان نشستن و ایستادن دست خود را روی لگن قرار داده و به هیچ عنوان از کمر خم نشید، برای بلند کردن اجسام بشینید؛ جسم را بغل کنید، سپس بلند شوید، زمان بلند شدن لگن خود را جمع کنید.
از کتف بند و شکم بند استفاده نکنید سعی کنید خودتان شکمتان را جمع کرده و عضلات کتف و شکم خود را قوی کنید.
ثبت ديدگاه